Ние сме

Homedelivery.bg

Професионалисти в транспорт на мебели, преместване на оборудване и обзавеждане от Вашия стар към Вашия нов дом и офис.СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Направете запитване
0700 14 111РАБОТНО ВРЕМЕ

от понеделник до неделя
09:00 – 21:00НАШИЯТ АДРЕС

гр. София,
улица Околовръстен път 216НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ


Home Delivery

Ние сме енергичен, динамичен и гъвкав екип с богат опит в транспорт на мебели, преместване на оборудване и обзавеждане от Вашия стар към Вашия нов дом, офис или вила. Сътрудниците на Ренус България ООД се стараят да предложат оптимално лесно и изгодно решение на своите клиенти.

За Вас имаме на разположение собствен автoпарк, изцяло оборудван за превоз на мебели и екип от 100 професионалиста, които могат да организират превоз в стараната и чужбина. Свържете се с нашите сътрудници, които ще Ви консултират по телефона или при възможност от Ваша страна ще дойдат на оглед в удобно за Вас време.


ПРЕДИМСТВА

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС


Доставка в удобно за Вас време !Богат опит
Комплексна услугаЯсни условияЕвропейска мрежа


За нас

Ние сме енергичен, динамичен и гъвкав екип с богат опит в транспорт на мебели, преместване на оборудване и обзавеждане от Вашия стар към Вашия нов дом, офис или вила. Сътрудниците на Ренус България ООД се стараят да предложат оптимално лесно и изгодно решение на своите клиенти.

Контакти Централен офис

  • Ренус България ООД
  • Адрес: гр. София, бул. Брюксел 1
  • Тел: 0700 14 111
  • Email: info@homedelivery.bg